Styrka på gym

Startade denna veckan med ett gympass på ett gym i Östersund, eller snarare ett lunchpass där jag körde mest fokus på sånt som jag inte kan göra i mitt egna gym vi har hemma. Sen passade jag även på att stärka mina svaga ben så den blir mer robust och stark. Har varit otroligt lite benstyrka senaste året, kanske därför musklerna är lite klena här och var. Förutom lite uppvärmning och enkla övningar samt att jag även avslutade med lite enklare övningar såsom tåhävningar, magövningar och balans, så betade jag av detta:

  • 3×8 @ 50 kg bänkpress
  • 3×8 @ 165 kg enbenspress i maskin
  • 3×10 chins
  • 3×8 @ 50 kg tricepsdrag i maskin
  • 3×8 @ 30 kg bensträck i maskin
  • 3×8 @ 50 kg sittande rodd i maskin

Detta var väl huvuddelen av passet, få nog säga att kändes ganska bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *