Stak + gym

Lastade på bra med vikter på denna maskin idag.

Fin härlig sommarvärme redan på morgonen idag. Efter som det var 20 grader och sol så blev det barüber från början vilket min bleka hy behöver, om man vill bli lite brunt alternativt röd. Jag körde bara en dryg timme på mina 4:or och stakade endast, vilket är det andra stakpasset på två månader så gör knappast mina konkurrenter skraja inför vinterns ”staklopp” . Nästan 300 höjdmeter hanns med och hade en något högre snittpuls på 135 (69 %) och en snitthastighet på 16,7 km/h. 

Efter eftermiddagens golfträning så åkte jag vidare till gymet och betade av ett fint pass där jag i vissa övningar har ökat belastningen/vikterna med 30-40 % sen från vintras, då har man åtminstone gjort något rätt och bra. Förutom magövningarna 3×1,5 varierad planka och 3×75 sekunder TRX- band så körde jag detta idag:

  • Chins, 10×6 
  • Enbenspress i maskin, 3×6 med 217 kg
  • Vadpress i maskin, 3×10 med 247 kg
  • Sittande rodd i maskin, 3×6 med 35,75 kg
  • Leg extension (maskin), 3×8 med 60 kg

Testade att göra chins med start varje minut, d.v.s. sex chins lyckades jag göra varje minut i tio minuter så 60 chins lär ju kännas imorgon. Jag klarar inte göra dem i följd utan blev tidigt mör men det tar sig väl. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *