Sportlördag

Tänkt att det kan vara så roligt och spännande att titta på cykeltävlingar, samma sak är det ju med golftävlingar tycker jag. Men med kommentatorer som Vacchi och Adamson så är det aldrig en tråkigt stund att titta på cykel på TV.

Har varit sportaktiv idag med, har nämligen sätt massor med sport på TV. Det var jobbigt. Precis som senaste dagarna som jag tagit antibiotika så skippade jag frukost idag med, allt för medicineringen ska verka snabbare. Går på rätt håll. Under fastandet så ligger blodsockret på en jämn nivå, vilket gör en produktiv. Därför passade jag på att göra det sista rycket på hemtentan som ska lämnas in i nästa vecka. Kände mig som arbetsnarkomanen Kenneth i Hipp Hipp, när jag utan problem körde nonstop. Effektivt var bara förnamnet, nu kan jag allt lite om nordiskt historia. Efter det intensiva studerandet så var det helt plötsligt eftermiddag och en massa sport på TV alltså. Detta ledde till att det blev en 24-timmars fasta idag, var ett tag sedan men det fungerade kanon även idag. Lite passande då ramadan inleds idag, nöjer mig med en dag dock.

Sport på TV som jag har tittat på idag har varit lite handboll, är ju religion den sporten om man är född i Ystad som jag är. Det gläder mig också att det blev SM- guld för Skåne, både på herr-och på damsidan. Har även tittat lite på Formel 1, oklart varför men så blev det. Mest har jag tittat på Giro d’italia, följt cykeltävlingen ganska noga av årets upplagda, och det är galet spännande i det loppet. Tittar just nu på FA-cupen där det är final mellan Arsenal och Chelsea. Senare ikväll är det även friidrott (Diamond League) där det ska bli spännande att följa sen svenska superlöftet Doplantis i stavhopp. Ett riktigt framtidshopp för svensk friidrott han där sjuttonåringen.

Nu ska jag äta, vi höres!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *