Solskensåkning

En av de bästa sakerna med att bo i Östersund är den 5:e årstiden som börjar infinna sig nu, alltså vårvintern. Som idag när det har varit sol hela dagen men trots jobb mitt på dagen så lyckades jag få till två pass där solen var framme och visade sig. Gillar förövrigt att dagarna blir längre och längre och tror inte jag kommer använda pannlampa fler gånger i vinter. 

Dagens träning bestod av klassiska intervaller på morgonen med Carina, perfekta förhållanden för blå burk, tio minus och morgonsol är inget man kan klaga på. Kvällssol kan man inte klaga på för den delen heller då man fick uppleva den. Det blev en dryg två timmar lång skejttur, två vändor till Torråsen och lite kring stadion på slutet. Sista timmen hade jag sällskap av Viktor och Mikeal, den gemensamma nämnaren förutom att vi åkte skidor är att vi alla tre bott i Lund. Bara en sådan sak.

Totalt skramlade jag ihop drygt fem mil på 3:45 timmars åkning, snittpulsen vid båda passen landade på 111 (58 %), lagom det när man känner sig lite sliten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *