SM i Nybro

Fann ingen bild när jag har tävlat i Nybro, men väl i grannlandskapet i Blekinge där jag vann Ruldackemaran 2015 med marginal vill jag minnas. Foto: AnnaTarFoto.

Första helgen i september bjuder Nybro skidklubb till SM del två som arrangeras i den småländska idyllen. Fint evenemang där jag var med och tävlade i första upplagan för några år sedan. Jag kommer inte vara med då det är mitt i valrörelse och få tävla på hemmaplan den helgen istället. Tur kanske är det för dagens 15 kilometer på 55 minuter stakning runt berget var ingen stark historia, svag var man och varken någon ork eller tryck fanns i stakningen. Efteråt körde jag TRX- styrka där jag inte heller var så speciellt stark, bottnen is nådd?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *