SM i Malmö imorgon

Från SM- veckan förra året i
Helsingborg.

Då är det dags för SM- veckan för undertecknad imorgon, troligtvis sista gången jag har möjlighet att tävla på skidor i Skåne, där jag är född och uppvuxen och där jag fortfarande kör för IF Ski Team Skåne, trots jag emigrerade för drygt tre år sedan. 

Kan väl inte påstå att kroppen är på topp efter senaste dagarnas hårda asfaltslöpning men få nog kalla mig ”piggsliten” ett begrepp jag hittade på för ett tag sedan och som menas att du är sliten men ändå pigg. Precis så kände jag på dagens korta pass på marwe 7:orna på drygt 20 kilometer. Var ganska elärt men hade tinga ben, kom lätt upp i puls och kändes ganska bra att åka och försökte trycka på nerför för att trycka i fart i över 30 km/h som man säkerligen kommer göra imorgon, trots vi kör på långsammare hjul (Swenor 2:or). 

Idag handlade mest om att röra på sig, åkte till rullskidbanan och samlade ihop 300 höjdmeter, 18,1 km/h i snittfart och hade 133 (69 %) i snittpuls.

Ska hursomhelst bli kul att åka imorgon och har inga förväntningar på mig mer än att göra mitt bästa och försöka åka så många varv som möjligt på den korta banan. Vi startar kl: 14:40 och det sänds på SVT, 13 varv och 19,5 kilometer ska det förhoppningsvis få bli. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *