Skitdygn

Senaste dygnet har inte varit det roligaste eller trevligaste dagen jag har varit med om. Började med att jag såg att jag inte kom med i rullskidlandslaget, vilket var väntat. Istället var det Oscar Persson och Robin Norum som kom med bland herrseniorerna, de har varit klart bättre än vad jag har varit. Sen såg jag att jag hade fått ett brev från Skatteverket, vilket innebar att jag måste räkna om reseavdrag till och från jobb. Räckte tydligen inte med att gått igenom det noga, utan fruktansvärt noga, fantastiskt kul att börja med det efter midnatt.

Fick några timmar sömn i alla fall men alldeles för få egentligen. Sprang direkt på morgonen runt gården som uppvärmning till styrketräningen. Fick ont direkt men släppte något på slutet, blev fyra varv, vilket är 1,1 km. Körde sen styrka, mage och ben. Sen gick bilen sönder så den fick åka till verkstan samtidigt som man skulle gå på begravning, vilket alltid är sorgligt. Sen vidare till jobbet och idag fick jag låna farfars och farmors bil, så tack för det. Jobbet gick bra, dock min sista dag nu när jag tar tjänstledigt i två månader och ska försöka leva livet som skidåkare i Falun……….och vara postman.

Efter jobbet var det klubbträning och då hade man glömt vätskebälte och sulorna till pjäxorna. Förvisso hade jag köpt nya Alpinas sommarpjäxa, men det tänkte jag inte på just då…….. inte riktigt min dag. Kom på sen att man glömt slippa stavspetsarna, så fick låna Henrys diamant fil, så de blev vassa, det är alltid viktigt. Klubbträningen gick bättre än allt annat denna dag. Vi åkte en runda och la in fem intervaller med en ungefärlig intervall totaltid på 15 min. Var lite små segt men orkade genom intervallerna på ett bra sätt utan att hitta det perfekta trycket i stakningen.

Knäet då ? Ju då det spökar men med samråd med sjukgymnast Eva nu på kvällen, så är det nog att smärtan befinner sig när man fortsatt är kall d.s.v. jag är för dålig uppvärmd och det stämmer ganska bra in idag. Kan inte direkt säga att man är varm i musklerna efter man varit vaken i fem minuter innan jag gav mig ut för att springa några varv runt gården. Samma sak på kvällspasset där det sändes sådär i början och under första intervallen innan det släppte. Har inte ont någonstans men det värker lite som träningsvärk och det kan det vara till viss del då jag både idag och i söndags bl.a. körde djupa knäböj. Sitter nog mycket i huvudet också, kanske en idrottspsykolog vore att föredra förre en sjukgymnast just nu. Positivt idag? Måste väl vara att det är en ny dag imorgon och att U21- pojkarna kvalificerat sig för semifinal i EM, det är skoj det.

Imorgon flyttar jag till Falun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *