Skidgångsintervaller

image

Har sprungit intervaller med stavar, s.k skidgång. Platsen blev St: Hans backar, som ligger nära mitt hem. Körde i samma stigning alla gånger, först 5 st skidgång, sen 5 st älghufs och avslutningsvis 5 st vanlig löpning med stavar. Förutom Skidgången så var det jobbigt men känner ändå att jag inte har huvudet att plåga mig till max. Men trött blev jag ändå. Gick lite fortare än förra gången men då hade jag motvind och idag medvind. Tog knappt en minut upp och drygt en minut ner, men la in några snabba nerförslöpning ibland. 318 höjdmeter på de 45 minuterna jag var ute, inte illa det. I övrigt sprang jag i shorts och t-shirt idag igen, kändes normalt när det är så varmt som det är. Konstigt känns det dock att det är i mitten av november och att jag ska åka på snö om några dagar.

Kvällspasset blev inomhus på Actic Olympen Lund. Körde inte helt oväntat med Maria och Gustaf. Vi började med strechning och smidighet som vanligt. Var iväg efter morgondagens intervallpass hos sjukgymnast Eva och börja bli stel i sätemusklerna bl.a. Så finns lite att jobba där.

Detta körde vi idag:

  • Utfallssteg, 3×10 (20), 40 kg
  • Hantelpress, 3×10, 18 + 18 kg
  • Axelpress, 3×10, 30 kg
  • Rodd med skivstång, 3×10, 40 kg
  • Tricepsdrag i maskin, 3×10

Körde någon magövningar på slutet och ytterligare någon smidighetsövning. Bra pass! Imorgon i ottan kommer min bror till Lund och då ska vi umgås precis som vanligt i form av TRÄNING, vad annars?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *