Skandia Cup, maxstakning, löpning

Skandia Cup klubbkval på Östersunds- Frösö Golfklubb idag.

Idag har jag återigen spenderat den mesta tiden av dagen på golfbanan. Sista dagen för ungdomarna på lägret idag och det avslutades med att spela Skandia Cup. Den cupen fanns det även på min tid. Lyckades bli tia i regionsfinalen som bäst när jag höll på, annars åkte jag ut redan i klubbkvalet vid några tillfällen, då vi hade en grym generation födda 1991 på Tomelilla Golfklubb. Det var ett tag sedan. Idag kunde även tumvantarna bytas till T-shirt, när solen kom fram på eftermiddagen och värmde.

Jag har även hunnit med att träna, två gånger faktiskt. Började med att staka till rullskidbanan och körde där 4×2 minuter maxstakning i backe. Tredje raka veckan jag gjorde det, och det går allt bättre tycker jag. Har varit juniorläger som avslutades idag så det var fullt med junisar på banan. Hann även träffa min klubbkamrat Freya en kort stund som har varit på lägret och som också leder Sverige cupen på rullskidor för damjuniorerna. Hur häftigt är inte det att en äkta skåning leder den cupen.

På kvällen lyckades jag även hinna springa i två timmar på de fina stigarna här på Frösön. Två mil blev det med relativt pigga ben om än lite stela från gårdagens banintervaller. 450 höjdmeter lyckades man skrapa ihop med mina nya Salomon S-lab Sense 6 SG. Faktiskt har jag sprungit i fem olika skor under de fem senaste löppassen. Viktigt att man har en del olika skor för olika terräng. Trots det bara var 14 grader så sprang jag i kortbyxor och linne, gäller att passa på att få så mycket solbränna som möjligt innan sommaren är över.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *