Sista träningsdagen i augusti

En kvalitétsträning denna månaden blev det, inte minst började jag månaden med det tuffaste loppet jag nånsin upplevt, Peak Performance Vertikal K som slutade med en fin 4:e plats. Foto: www.fjällmaraton.se

Då har man tränat färdigt i augusti månad, ni som kan kalendern och sånt vet att det finns en dag bra av denna månaden och kan på så sätt veta att man har träningsfri dag imorgon. Så är det. Men man fick plåga sig igenom en dag till med träning. Blev först testrace stakning en knapp mil med samma personer som igår. Därefter blev det en del vila innan jag och Zebastian körde benskejt i två timmar. Efter det blev det att ta sig snabbt till golfbanan för kvällens golfträning. Bra väder för att utöva utomhusaktiviteter idag.

70 timmar träning + ytterligare sex timmars styrketräning har man lyckas skrapa ihop denna månaden. Inte helt illa då det faktiskt har varit en hel del fart, speciellt sista två veckorna. September månad kommer troligtvis ser ganska likt som den här månaden. Vi kommer åka till Torsby nästa vecka så det blir en lägervecka i september, blir nog lagom det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *