Sista rycket

Om någon undrar var alla böcker från biblioteket tagit vägen så kan jag säga jag har en hel del av dom hemma hos mig, åtminstone de böcker som handla om ekonomi och då främst bokföring.

Varit en ganska fullspäckat dag denna onsdag, känns som jag mest har pluggat inför min ekonomitenta imorgon men jag har trots allt hunnit tränat två pass, varit på styrelsemöte med CUF samt lyckas låsa ute mig i en halvtimme nu på kvällen, så kan det vara gott folk.

På morgonen körde jag, Zebastian och Gunnar ett intervallpass i den fria tekniken, ännu en dag med puckelpistskidåkning runt 1,7 slingan. På eftermiddagen löpte jag en timme och la in en drös med spänst i passet, var bra fuktigt i skogen på Frösöberget idag.

Har alltså mestadels pluggat idag, fördelen med att kunna läsa distanskurser är att man lättare kan styra sin tid oavsett var du bor. Ett exempel var i våras då jag hade en hemtenta som jag gjorde klart på ett hotellrum i Sapparo i Japan, gick igenom hela tentan på flyget hem och när jag väl var hemma i Sverige så skickade jag in tentan. Nackdelen är i denna nuvarande kurs är att det är väldigt svårt att få någon hjälp om man inte förstår, man får verkligen leta efter ljus och lykta innan man hitta den hjälpen/informationen man behöver. Få hoppas jag har hittat tillräckligt nu för imorgon har man ingen tid för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *