Sista passet på banan

Fin utsikt från arbetsplatsen har man haft i sommar,ironiskt nog är fotot från dagens golfträning på eftermiddagendär jag har träning i fem veckor till.

Tidigt idag gjorde jag min sista arbetsdag på golfbanan för denna säsongen och haft det grymt de dagar jag varit sär med grymma kollegor som ställt upp för varandra samt vi har haft riktig skoj ihop. Dagens jobb där var kanske inte den roligaste då jag bara fick ihop en knapp timme sömn i natt då det först var nattkampanj (grymt skoj förövrigt) och sen tidigt arbetsdag på golfbanan. Har även knackat dörr och haft golfträning denna soliga söndag. Trött är bara förnamnet, har levt på kaffe och snabba kolhydrater och nu väntas bara ett telefonmöte innan jag högst troligt somnar in ovaggad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *