Sista passet med brorsan

Idag på förmiddagen körde jag och min bror Johan vårt sista gemensamma pass tillsammans. Totalt har vi kört 8 pass tillsammans, för min del lite lugnare tempo än med Norlen och Kanto i början av förra veckan. Sista passen har vi kört i Bruksvallarna, har dock inte kommit mer snö än senast jag var här men det har gått att åka på rullskidbanan till Ramundsberget och på Mittåkläppen. Har förvisso varit väldigt sladdriga och slutkörda spår med en del genomslag men klart bättre och roligare än och bara kört på tävlingsbanan och elljusslingan, där kvalitén på spår och snö är kanon. Nu i eftermiddag ska jag köra ett pass med Markus Jönsson som har blivit topp 10 i Vasaloppet. Vi ska dock inte köra klassiskt utan lugn skate istället. Har haft en liten irritation (inflammation) i foten som jag fick av skate-tävlingen i Bruksvallspremiären för en och halv vecka sen. Men med bra vård och tips från Johan har det läkt ganska bra och kan köra skate igen dock med en del känningar. Skate är roligt! 🙂

Johan på väg upp från en backe uppe på Mittåkläppen igår.

Johan på väg upp från en backe uppe på Mittåkläppen igår.

Min bror hade det jobbigt igår

Min bror hade det jobbigt igår

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *