Salomons Sense Pro

På morgonen idag körde jag ett kort morgonpass i tuff terräng i Fyledalen och testade för fösta gången Salomons Sense Pro trailsko. Den funkade riktigt bra, dock sprang jag inte så länge, så jag vet inte hur de skulle kännas efter 2 timmar men sköna var de i alla fall. Kan köpas på http://www.huseliusskidsport.se/trailrunskor/salomon/salomon-sense-pro.html

Sense Pro

Sense Pro

Efter jobbet hade jag och Håkan ”After Work” på vårt sätt. Blev nästan ett två timmars- pass på rullskidor, jag på skate och Håkan klassiskt. Idag sken t.o.m. solen en hel del, vilket var motiverande och dessutom var det härligt att åka på torra vägar. Kunde varit en fin tidig vårdag men det är fortfarande januari.

Stridsvagnar får inte åka över här men vi får åka här.

Stridsvagnar får inte åka över här men vi får åka här.

Har även varit en del tävlingar idag och under helgen. Ski Classic gick även denna helgen  (La Diagonela) där Bill Impola lede klart med några km  kvar men körde tyvärr fel och 7 norrmän kom först i resultatlistan istället. Götalandsmästerskapen avgjordes även idag, två från klubben var med. Daniel och Rickard var med idag och Rickard lyckades bäst på 7:e plats, inte illa. Intersportsloppet gick också idag och där åkte Skåne/Australiensaren Henry bra och kan nog seeda upp sig till led 1 med det resultatet, skoj att vi är många från klubben som prestera allt bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *