Sällskapshelg

Jag, Annika och Mathias under gårdagens skidpass på Frösön.

Har denna helgen haft sällskap av Mathias Andersson och Annika Ritzman, två som jag studerade med på Alnarp när vi läste till landskapsingenjör där, de blev landskapsingenjörer och jag blev elitidrottare, ungdomstränare, egenföretagare och politiker, som det kan bli. Vi har hur som helst haft två fina dagar med en hel del skidåkning, gott sällskap och god mat och dryck, framförallt var det roligt att åka skidor med dem, där vi alla tre faktiskt åkte på Triac- stavar.

Jag har annars varit ganska produktiv denna helgen (fredag, lördag och söndag), jag har hunnit med att göra klart min hemtenta som också var den sista delmomentet i kursen marknadsföring i företagsekonomi, nu är jag en erfarenhet rikare där. Takboxen är också på och färdig monterad efter lite möda och besvär. Har också under helgen hunnit äta älg, ren och hjortkött, varit på återvinningen, monterat skidor och en hel del till faktiskt, en intensiv helg som nu är på väg att ta slut.

Dagens träning då, blev två timmar klassiskt på förmiddagen och på kvällen sprang jag en kortare runda på en knapp mil som tog en knapp timme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *