Rullskidor uppför Hoverberg

Denna lördag tillbringandes mestadels på Hoverberg med familjen. Först vandrade vi, tittade in i Hoverbergsgrottan och blockade lite blåbär längs vägen. Väldigt fint men tuff terräng. Efter det så fick jag åka lite rullskidor, efter kort uppvärmning så åkte jag upp en gång. Det fick räcka, årets första intervallpass på rullskidor dessutom. Dock nästan två månader tidigare än förra året. Var ganska sliten innan jag skulle köra och dessutom hann jag inte äta lunch innan så även det påverkades en del. Hade låg puls men ändå bra driv när jag försökte sträcka ut diagonalen. Siffror:

  • Tid: 14:47 min
  • Distans: 3,07 km
  • Snittpuls: 164 (85%)
  • Maxpuls: 174 (90%)
  • Höjdmeter: 230 m

Kändes som jag kunde fortsätta driva på ett tag till men rent tekniskt funkade det inte så värst bra och stakningen orkade jag inte hålla bålen på ett bra sätt. Måste säga att det var en jättefin backe att åka i och hoppas det blir fler vändor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *