Premiär med Hittaut och nya rullskidpjäxor

Undrar hur länge de får vara såhär röda och fina.

Härlig lördag och det var tvåsiffrigt även idag, det är man inte bortskämd i maj månad här uppe i norr. Vi tog en längre tur på eftermiddagen då vi testade Hittaut som är kortfattat orientering. Vi var knappast ensamma om att köra idag heller och Hittaut är nog ett av det bästa som kan hända med den svenska folkhälsan.

På kvällen så gav jag mig ut på en staktur på mina 4:or, första turen på dessa hjul för i år. Troligtvis inte sista då jag mestadels kommer åka på 4:or, även om det förmodligen blir ganska få rullskidpass i sommar. Dagens tur gick till Ås, sen Kännåsen och hem. Jag valde en dålig väg ut från stan men bättre på vägen tillbaka då jag åkte längst vattnet. Tycker att det är lite bökigt generellt att åka om jag åker mot Krokomhållet, vilket är vanligt bland alla skidåkare i stan såhär års. Fick även lite nya härliga blåsor på händerna som man får såhär i början av rullskidsäsongen, en sprack med men det gick att åka någorlunda bra ändå. Jag åkte nästan 28 kilometer på 1:40 timmar, hade 133 (69 %) i snittpuls och tog 184 höjdmeter. Generellt ganska bra asfalt men lite sämre här och där. Längtar tills man kan åka på rullskidbanan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *