Premiär imorgon

Delar av sprintbanan

Delar av sprintbanan

Åkte lite skidor idag med i kylan och solskenet. Blev test av skidor på morgondagens tuffa bana, 70 minuter och 600 höjdmeter fick räcka. Hade lagt på Swix V45, funkade okej men fästet slits snabbt. En del rekommendera klister i botten imorgon om man kör med fäste. Vilken tur att Swix hjälper mig att valla skidorna imorgon. Testade även att staka på mina nya stakskidor från Salomon men då tog det 30 sekunder längre tid än att åka med fäste ( i lugnt tempo) Fick även lite sällskap av Markus Jönsson, annars åkte jag själv och fokuserade på tekniken.

Det är en krävande bana och med den kärva snön får du inget gratis. Utför är det väldigt jobbigt med massa svängar hela tiden men känner mig klart säkrare än förra året. Du får egentligen aldrig vila utför så som man ofta kan på långlopp. Maxfarten lär nog inte vara högre än 45-50 km/h imorgon. Hoppas man har bra fäste imorgon så man kan åka stort och energisnålt. Tror det kan gå ganska bra i så fall, annars har man inga större förväntningar, det är inte nu man ska vara på topp. Trots jag börja få en stor skidpark , så känner jag att jag saknar ett bra kallföre skidpar till helgens tävlingar. De jag ska åka på imorgon är inte alls slipade för rådande före men ska nog fungera ändå.

Fortsatt kallt både inne och ute. Fundera på att låna en lurvig ko som finns i Bruksvallarna. Skulle ställt henne i vardagsrummet så man gick upp värmen lite i stugan.

Fortsatt kallt både inne och ute. Fundera på att låna en lurvig ko som finns i Bruksvallarna. Skulle ställt henne i vardagsrummet så man fick upp värmen lite i stugan.

Fin man är i det taniga skägget. Är så kallt att de får sitta kvar, skydda möjligen en smula från vind och kyla. Få väl raka mig tills lördagens tävling som sänds i tv, så man ser bra ut.

Fin man är i det taniga skägget. Är så kallt att de får sitta kvar, skydda möjligen en smula från vind och kyla. Få väl raka mig tills lördagens tävling som sänds i tv, så man ser bra ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *