Politik-träning-politik-vallning

Lämna över klubban till Erik, känns bra! 

Började denna vecka med en intensiv dag. Började med att vara på mitt första sammanträde som ordinarie ledamot för Kultur- och fritidsnämnden i Östersund, spännande och kul och det finns många stora utmaningar men känns hel rätt att få eran att sitta i denna nämnd. 

På eftermiddagen skulle jag egentligen träna med Carina men blev ändringar så jag tränade själv klassiskt  i 1:20 timmar i snöyran. Har kommit lite snö varje dag nu sen lång tid tillbaka så förhållandena är inte snabba direkt men med tre lager burkvalla så hade man fäste även i de branta partierna på VC- banorna. La även in 5×30 sekunders intervaller för att väcka lite liv i kroppen inför SM som börjar på onsdag. Dryga 500 höjdmeter på 18,6 kilometer blev det och med en snittpuls på 130 (67 %).

Efter träningspasset var det årsmöte ör CUF Jämtland där jag avgick som ordförande men blev kassör istället i den nya styrelsen. Blir nog bra och känner mig färdig att vara ordförande där och kan nu blicka mer framåt åt mina politiska uppdrag i kommunen och regionen. Efter detta årsmöte så ställde jag mig i källaren och vallade glid på tre par skidor som jag tänkte åka SM på, inte alla tre förstås men man behöver har lite att välja på förstås. Det blir mitt första SM där jag vallar mina skidor själv, känns bara helt rätt att göra det nu och jag har bra kännedom av de skidorna jag har på min skidpark så det känns tryckt och bra. 

Masken på när man lägger pulver 
Min sambo Therese var med och tittade på

2 tankar kring ”Politik-träning-politik-vallning

 1. Pehr-Eric Pehrsson

  Kul läsning och lycka till i SM veckan.
  Jag sitter och kollar SM veckan för jag har gjort en knäoperation och bytt ut hela knäleden.

  Svara
  1. Johannes Inläggsförfattare

   Tack, vad roligt att höra Pehr- Eric! Trist med operationen men hoppas du repar dig snabbt så du kan ut och träna snart igen.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *