PB chins, pulskurva och operationstid

Dimma idag

Dimma idag

Tja vänner!

Idag har det hänt lite grejer, trots vädret denna dag var en konstant dimma. Men det är väl så det är. Tidigt morgonpass i gymmet där jag tränade bålen och gjorde chins. Planen var att göra 3×10 chins vilket jag visste att jag inte skulle klara men jag klarade sånär tio strikta första setet. Nio godkända blev det vilket är rekord för min del. Sju chins var mitt tidigare rekord. Kul att man kan glädja sig i något som kräver fysisk ansträngning i ett annat ganska tråkig tillvaro utan träning just nu. Var ganska trött efter första setet, så lyckades bara med sju respektive sex chins de följande två seten.

orytmiskt%20hjarta

Bilden ovan är från mitt försök till ett lugnt pass igår. Sprang på plant underlag i form av asfalt och med en hastighet någonstans mellan 8-10 km/h. Jag hann bara två minuter innan jag fick hjärtrusningen som jag kände av och det var bara att vända hemåt igen. Vad jag märkte efteråt då jag lade in passet in i datorn var att jag fick ytterligare två mindre rusningar innan den stora kom, och allt det innan två minuter. Kände inte dessa två rusningar men det kan beror på att det hände lite saker i början av passet. Som jag nämnde igår så var det en man med barnvagn som sprang om, men också ytterligare en som jag mötte i början av passet. Detta kan ha gjort att jag inte reagerade eller snarare hann reagera att något var på tok.

Det hade känds bra i en hel vecka fram tills igår, men så kan det bli. Lyckligtvis har jag idag sent på eftermiddagen fått tid för operation. Bra det, mindre bra är att det dröjer till månadsskiftet.

Träffade denna ko som jag klappade, dessa varelser blir allt ovanligare i detta landet.....

Träffade denna ko som jag klappade, dessa varelser blir allt ovanligare i detta landet…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *