Påskweekend i Åre

Årets första barüber- pass, inte illa på omkring 700 möh. Notera löparryggan från Wilja Labs, man kan åka skidor med den med. 

Har det senaste ett och en halvt dygnet ägnat mig med Therese i Åre, en påskweekend som jag fick i födelsedagspresent. Mer eller mindre helt fulländat med perfekt väder och sällskap samt vi hann med att göra massa roliga saker tillsammans. Igår söndag så blev det ett pass tillsammans i Ullådalen i cirka en timme, jag klassiskt och hon skejt. Restaurang sen på kvällen och sen bodde över i Såå utanför Åre. 

Idag har vi varit på spadag på Holiday Club, vi började dock med gym och körde följande övningar:

  • Chins, 3×5 med raka ben
  • Tricepsdrag i maskin, 1×12 med 50 kg, 2×8 med 60 kg
  • Magchrunches i maskin, 3×10 med 85 kg
  • Chest fly i maskin, 3×10 med 30 kg
  • Balanserade på lina

Sen blev det spa och lite bad i närmare två timmar, kändes bra och skönt på alla sätt. Sen lunch innan vi sedan åt lunch och efter det åkte vi till Ullådalen och åkte skidor. Det var 18 grader så det blev barüber nästan omgående och väldigt vackert och roligt att åka skejt även om det gick vansinnigt långsamt. Hade hög puls och var allmänt jobbigt att ta sig fram både upp och ner men fick bra energi av solen som värmde gött. Hemma nu igen men haft en toppenhelg där man varit ledig från jobb i fyra dagar med, vilket inte tillhör vanligheterna direkt. 

Bilder

Bra balansträning
Glad efteråt.

Tricepsdrag.
Chest fly- övningen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *