På väg hem från Kanada

Sitter på flygplatsen i Vancouver och väntar på ett flyg som ska ta mig till Frankfurt imorgon bitti om allt går enligt plan. Gick upp kl: 5 kanadensisk tid med en förhoppning att både hinna träna och se VM- sprinten i Seefeld innan transporten kl: 6:45 väntade på mig vidare till flygplatsen i minus 25. Undrar om de också kallar kallt väder som rysskyla? Eller bara en vanlig vinterdag.

Min plan denna morgon fick ändras då det fick bli radiosporten och magträning på hotellrummet. Under en halvtimme fick jag mest lyssna på elände från radion men han göra plankan i 6 minuter, fällkniven och göra 1000 situps, fick räcka så kände jag. Tanken var att springa halvhårt för att dels inte slita ut sig och bli sjuk inför långresan hem men också få någon typ av jobbigare pass då jag knappar kommer hinna eller kunna träna så mycket mer den här veckan. 

Om allt går bra så är jag tillbaks vid 16 tiden imorgon i Östersund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *