På plats i Piteå

Då har man lyckas ta sig till årets värd av SM- veckan, Piteå. Började med att flyga från Malmö/Sturup till Bromma och sen till Arlanda. Nä, det är bara regeringen som flyger mellan Bromma och Arlanda. Märks att man kommer till 08- land när en vanlig svart kaffe kostar 36 kr, tur att det var löning idag. Av moraliska själ köper jag inte vatten i flaska, sjukt att det kostar mer än t.ex. mjölk. Läsk eller juice var ju inget alternativ så tidigt på dagen. Vatten hemifrån kan man ju inte ta med på flyget utan att misstänkas för terrorbrott.

Nåväl tog jag mig vidare till Luleå. Var lite tvär då jag fick lägga ner mer pengar på att hyra bil än någon annan får göra d.v.s att jag är man och under 25 år. Trodde man hade kommit längre med diskrimeringen 2016. Hur som helst blev jag glad då jag fick en annan större och bättre bil än vad jag hade bokat. Den var helt sprillans ny. Nu ljög jag igen, den hade faktiskt gått 20 kilometer innan jag satte mig i den. Man behöver inte ens nyckel för att starta bilen, nästan för avencerad för mig. Bilen har nu gått bra mycket mer nu när jag har kört till Piteå och Lindbäcksstadion, där jag även fick ventilera lungorna en anning. Tyvärr går jag inte på diesel men det är kanske tur att man går på lungkapacitet när man åker skidor. Tyvärr för min del behöver man teknik också och det hade jag nog inte i början av mitt klassiska pass som kördes ikväll. Få väl tillägga att banorna ligger paralellt med en röd skidbacke. Inte konstigt det är svårt med fästet i den lutningen, trots jag åkte på skintec. Anläggningen är riktigt bra, publikvänlig och bra tuffa banor. Någon stakåkning på blanka skidor tror jag inte vi få se på onsdag. Hade hög puls i början men sjönk något sista hälften då jag åkte både snabbare och rent tekniskt bättre och energisnålare. Kroppen och musklerna känns bra men behöver slippa på detaljerna i tekniken. Hade ingen plan på hur länge jag skulle åka men det blev 90 minuter och fyra varv på 5 km banan som vi kör på onsdag. Dagens pass kunde bli allt från en halv timme till fyra timmar, ville ha en go känsla när jag avslutade passet och det hade jag. Hade nästan hela spårsystemet för mig själv, men det är väl bra om skåningen får en extra dag att lära sig åka skidor.

Har vi den, Volkswagen och den är säkert riggad så den är en godkänd miljöbil, det har ryktas att de gör så.

Har vi den, Volkswagen och den är säkert riggad så den är en godkänd miljöbil, det har ryktas att de gör så i det företaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *