Ny samarbetspartner: Wilja Labs

Det här inlägget är i samarbete med en utav mina samarbetspartner/sponsorer.

Jag kan idag meddela att jag har en ny spännande samarbetspartner, det är Wilja Labs som är ett nystartat företag som säljer väskor/vätskesystem för träningssyfte. Fick hem ryggsäcken The eXplorer idag som jag har gått runt i lite och jag gillar den då den har alla de nödvändiga fina finessen jag anser en träningsryggsäck ska ha. Framförallt gillar jag vätskesystemet då vätskeblåsa har två fack, ett för sportdryck och ett för vatten men med två olika slangar, fiffigt va? Jagkommer testa produkten i träning den närmsta tiden, både rullskidåkning och i löpning och kommer göra en noggrann rapport om produkten. Men redan nu kan man köpa den för bra pris via den här länken: The eXplorer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *