Morgonjogg

12986916_10153317420001707_403623780_o

Idag var jag ute och rörde mig lite lätt igen efter några dagar utan träning. Har faktiskt haft lite halsont någon dag nu men är helt 100 igen. Syftet med en sådan viloperiod är att träna väldigt sparsamt men inte sluta träna helt. Det var en kylig men vacker vårmorgon att springa denna aprildag. Gav mig ut direkt efter uppstigning, innan frukost alltså. Det är ganska ofta som jag springer en sväng innan frukost. Idag sprang jag i mina lätta svennebanan Höglöf skor, fungerade fint. Muskulärt var jag riktigt pigg och studsade på i ett bra tempo, trots det var ett lugnt A1- pass. Var inte ute så länge men 14 minuter blev det. På den tiden kom jag 3,26 kilometer och hade ett snittempo på 4:18 min/km. Bra pass och framförallt väldigt roligt.

Åkte sedan iväg och jobbade i Lund. Hemma igen så byte jag först däck på min bil. På med sommarsulorna. Hade lite problem då jag upptäckte en massa fel d.v.s. kostnader. Det ska inte vara gratis med bil direkt. Få hoppas att någon bilfirma vill sponsra mig med service och reservdelar. Gick bättre att byta däck på cykeln (racern), den ska snart ut och luftas.

Har fått en del respons på rullskidtipset jag skrev om igår. Har även fått en handfull förfrågningar kring snabbare rullskidor, det kommer ett sådant inlägg inom kort.

Nu ska jag iväg till Tomelilla, har visst kvar någon kompis som inte åker skidor där. Bara se till att inte bli indragen i något storbråk som det tydligen brukar bli i T-town nuförtiden.

Ses kanske!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *