Min första golftävling

Fortsätter med tillbakablickar från mina yngre år på jordelivet. Jag började spela golf och fotboll ungefär samtidigt, tror det var 1998 men det kan ha varit 1999 också. Börja bli många år sen hursomhelst. Minns i alla fall att jag var en golftävling första året som golfknatte, en tid då man kunde vinna eller förlora. Idag får man tydligen tävla förrän man är 13 eller någonstans där. På min tid fick man lära sig att hantera förluster, vilket bara ha varit gott för mig åtminstone. Som ung var jag duktigt på golf, var nog som bäst när jag var 10-12 år om man jämför med de i min ålder. Inte sällsynt att de jag var bättre då, blev bättre än mig några år senare. Finns en del som jag var bättre i de yngre åren som faktiskt blivit proffs. Min största merit (om det nu är en merit) är nog att jag har 1-0 inbördes möten mot Alexander Björk, som idag är rankad 283:a i världen. Det var en minitour tävling 2007 på ett regndränkt Romeleåsen GK. Samma golfbana som hade DM 15 kilometer klassiskt för några år sedan, det var nog 2015 eller 2016. Tror inte DM den distansen har avgjorts efter det, men kan ha fel. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *