Massage och intervaller

Fick massage imorse, så det blev ingen träning på förmiddagen. Riktigt massage gör lika ont som ett intervallpass, så det kändes som ett träningspass. Benen kändes ganska fräscha medan ryggen är stel som en pinne, men det får man jobbar bort.

Efter jobbet blev det rullskidintervaller med klubben, var faktiskt längesen sist. Kom sent till träningen och eftersom det var jag som höll i träningen, så visade jag ju på gott exempel att komma i tid, bra föredöme (skratt). Kvällens intervaller gick i Hardebergabacken. Två långa, två mellan långa och två korta intervaller. Åkte som vanligt på swenor 4:or och de rullar inte direkt snabbt när vägarna är blötta. Dessutom blev man avställd mellan intervallerna, kul. Själva intervallerna gick bättre utan att glänsa, inte dumt att man hade medvind på intervallerna i alla fall. Kom inte upp i puls trots jag kände mig helt slut i musklerna. Kände att jag inte riktigt kunde ta i idag. Få väl träna som en elitåkare igen och inte som en motionär. Det här duger ju inte.

  1. Tid: 6:08 min – Distans: 1,77 km – Snittpuls: 84 %
  2. Tid: 3:26 min – Distans: 1,04 km – Snittpuls: 87 %
  3. Tid: 1:48 min – Distans: 0,47 km – Snittpuls: 84 %
  4. Tid: 6:02 min – Distans: 1,75 km – Snittpuls: 88 %
  5. Tid: 3:30 min – Distans: 1,04 km – Snittpuls: 87 %
  6. Tid: 1:47 min – Distans: 0,48 km – Snittpuls: 85 %

Jämna intervaller men de korta hade jag galet låg puls, inte alls så det ska vara. Konstigt nog var de korta som kändes klart jobbiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *