Löpning och rullskidor

Har varit duktigt och kört två pass med helk okej känsla. Började med löpning, tre varv på årets St:Hans extreme banan plus lite till. Var geggigt som bara den men det gick bra ändå. Lyckades springa en dryg mil på en timme och den smarte förstår då att jag höll 6 min/km tempo.

Eftermiddagspasset bestod av ett blåsigt stakpass på 3:or. 12 m/s i snitt och 20 m/s i byarna gjorde att även detta rullskidpass var motiverande och roligt. Åkte Torna Hällestadsrundan på 33 km, lyckades idag snitta 17,1 km/h och klart bättre än igår, fast då regnade det mer men idag kom det också lite onödiga skurar tyckte jag. Svårt att åka när det blåser men jag var ute i 1:50 och total träningstid idag landade på nästan tre timmar. Nu ska jag umgås med en gammal barndomsvän hela kvällen, det blir bra.

Var lite skitigt att springa ute idag

Var lite skitigt att springa ute idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *