Lite träning 2021

Blev överraskat när Strava räknade ut att jag tränat 312 timmar 2021, närmare en tredje del av mina konkurrenter. Dock så saknas det en del timmar som tränades i februari då jag hade problem med synkningen av Strava. Med styrketräning så kanske det blev 350 timmar, alltså strax under en timme per dag. Har åtminstone börjat 2022 ganska bra träningsmässigt. Har blivit mest skejt med vagn hittills detta år men idag så körde jag en dryg timme stakning, men med vagn.

Skidåkare räknar timmar från typ vecka 17 till vecka 16 nästa år och så gör även jag. Så om några månader så får man reda på hur otroligt lite jag tränar i förhållande vad jag prestera i tävlingar. Men känner ändå jag behöver träna lite mer, framförallt kunna träna (läs styrketräning) mer regelbundet för kunna hålla några år till. Är trots allt 30 plus nu och ibland tävlar jag mot andra som är hälften så gamla. Lite så det är i regionfullmäktige med, fast tvärtom till min fördel (om det nu är en fördel). Nedan lite mer övrig nördig information från Strava.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *