Lite av varje dag

Svingade loss idag, för att se ett filmklipp så se på mitt Instagram där jag heter @johannesskanskskidakare

Svingade loss idag, för att se ett filmklipp så se på mitt Instagram där jag heter @johannesskanskskidakare

Idag har man hittat på lite av varje kan man säga. Blev först golf på programmet. Min Driver hade blivit klar efter en reparation, så jag var sugen på att slå några drives trots temperaturen stod på fyra grader. Blev givetvis en promenad även idag, två timmar gick vi. Det blev även en liten tur i löpskorna. Försökte lunka lugnt och det var väl bara i uppförsbackarna man kom upp i A1- zonen. Tempot låg på 8:18 min/km och var klart snabbare än sist, då tempot var 9:53 min/km. 260 höjdmeter hann jag med på de 56 minuterna jag var ute, på den tiden hade jag en snittpuls på 122.

Igår var jag iväg och kollade upp mina ögon som jag har haft besvär med den senaste tiden. Trodde att jag hade fått en dödsdom men så var inte fallet, vilket var bra. Det är faktiskt höjden och den torra luften här uppe som gjort mina ögon torra. Kan tyckas konstigt men är man född och uppvuxen nära havet, så är det en klar skillnad som att nu bor på omkring 300 m.ö.h. och med torrare luft. Har fått ögondroppar så det ska nog bli bra det här med. Idag har det funkat bra men det har även varit lite molnigt och råkallt/fuktigt idag.

Vad roligt det är att gå!

Vad roligt det är att gå!

Åkte förbi Rastens mejeri, där köper jag helst min konventionella mjölk.

Åkte förbi Rastens mejeri, där köper jag helst min konventionella mjölk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *