Långtur i Wilja Labs ryggsäck The eXplorer

Idag söndag har det blivit träning som vanligt nästan, nio rakar dagar med träning nu och bara denna veckan har man skrapat ihop 23 timmars träning + tre styrkepass, ska ju inte förneka att det ska bli skönt med vilodag imorgon.

Dagens rullskidtur som bestod av stakning i tre timmar tillsammans med Zebastian var ärligt talat inte det passet man kommer minnas som ett av de roligaste direkt, blåst minusgrader (till och börja med), frost på vägarna, trögrullat o.s.v. men jobbets gjordes och träningskontot kunde ökas en aning. På dagens långtur hade jag min nya ryggsäck från Wilja Labs som heter så fint som The eXplorer och kan köpas via den här länken till ett mycket bra och prisvärt pris. Den satt mycket bra på mig under hela passet och jag hade förutom dricka och mobil även extra högtalare, extra stavremmar, en bar och en rullskidspets med mig i ryggsäcken, inga problem alls att ha dessa grejer med sig på passet och som sagt märktes det knappt man hade ryggsäck på sig.

På eftermiddagen var det styrka på programmet och precis som igår var kroppen mer piggare när det väntades eftermiddagspass. Förutom att jag plöjde igenom mitt vanliga styrkeprogram, så körde jag även en extra magövning som var situps med skivstång 25 kilo och även axelpress 3×10 med lika mycket vikt. Bänkpress körde jag också idag och där lyckas jag sakta men säkert blir starkare och starkare, idag mäktade jag med 1×4 70 kilo + 2×2 75 kilo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *