Längre pass klassiskt + kvällsstyrka

Tisdag och ytterligare en ledig dag från jobb, nästan som man tror att man är heltidssatsande idrottare igen. Jag började med att åka 2,5 timmar klassiskt i nollgradigt och mestadels snöfall. Tur man har skinskidor, dock upptäckte jag att de var kvar hemma, lyckligtvis kunde jag använda sambons så det gick att åka.

Idag var det ingen vidare pigg kropp, fick sällskap efter en dryg timme av Viktor och Ellen, där jag och Viktor körde fyra impulser på omkring 15 sekunder vardera. 33,54 kilometer blev det denna dag, 124 (64 %) i snittpuls och 771 höjdmeter. 

På kvällen körde jag gym själv, jag har och ska börja köra lättare styrka igen vilket menas fler reps och lättare vikter/motstånd. Detta bjöd jag mig själv på:

  • Knäböj, 3×8 @ 60 kg
  • Axelpress, 1×8 @ 35 kg, 2×8 @ 37,5 kg
  • Chins, 3×10 
  • Bänkpress, 3×8 @ 60 kg

Förutom dessa fyra övningar så blev det två magövningar med TRX- band, brände fint i magmusklerna. Imorgon väntar sprintrace med skiduniversitetet, lär ju försvara jumboplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *