Kort men hård vecka

Som rubriken skvallra om, så blir denna veckan kortare men med hårdare pass än vanligt. Ska försöka få lite form och fart inför Bruksvallspremiären, åker på lördag är det tänkt. Min vilovecka förra veckan resulterade i 3,5 timmars träning + 3 styrkepass. I nivå med Erik Wickström nästan.

Efter den tråkiga händelsen igår som innebar diverse samtal och övriga ärenden, så kom jag tillslut ut på ett pass vid skymning. Åkte ner till Fyledalen och körde upp och ner i en backe. Först utan stavar och fokus på växel två. Försökte att åka med hängsidan på båda hållen. Skidsverige få vara glada att jag inte behärska denna växel. Åkte sedan tio korta intervaller i backen, varannan på 2:ans växel och varannan på 3:ans växel. Ingen vidare känsla idag inte, var ingen vacker syn där i mörkret. Men jobbets gjordes och trött blev man nog, pulsbandet blev ju stulet det med igår, men pulsen var nog hög. Pannlampan lyste fint, det var nog det enda som var ljust idag. Vädret var grått och trist med en stark västligvind. Tur att man hade medvind på intervallerna i alla fall.

Passet tog en timme men jag fick även trava gående i tio minuter för att hitta asfalt. Väl hemma byte jag vinterdäck till min skadade bil, kändes sådär när kvicksilvret stod på två siffrigt. Men de säger att snön är på väg norrut, få se hur det blir med den saken. Hur som helst så körde jag lite chins efter varje bytt däck d.v.s fyra omgångar, där jag körde sex strikta chins åt gången. Korna som tittade på, såg måttligt roade ut, de ville nog ha mat istället för att se en människa dra sig upp och ner. Var väl ingen vacker syn det heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *