Kort (effektivt?) styrkepass, löpledare, massage med mera

 

Onsdag och ännu en fullspäckad dag, från tidigt morgon till nu på kvällen. Började med att köra morgonstyrka, vore väl klokt om man fick ihop ett styrkepass i veckan åtminstone, dagens styrka var över efter 31 minuter och typ 30 minuter effektiv, rätt eller fel men det kändes gött att köra på och dessutom bara överkropp. Det här var andra styrkepasset under de senaste sex veckorna vilket börja kännas men det tar väl sig så småningom igen. Jag körde hur som helst 3×10 dips och en rad olika magövningar och däremellan körde jag chinsmedley i följande ordning: 3-4-5-6-7-7-6-5-4-3-3-4, detta blev alltså 57 chins totalt och jag som gjort som mest runt 25 det senaste två åren, jag lär få en oförglömlig träningsvärk av detta elände.

Efter detta pass så fick jag massage och välbehövligt det även om det gjorde ont så jag nästan grät som ett litet barn ibland, men det gör ju faktiskt god nytta för mina muskler, och idag endast benen som fick behandling. Annars har man varit i väg på ett skolbesök i Järpen och sen på ett samarium om hur man ska kunna utveckla länet och ta upp de viktigaste frågorna inför valet. På kvällen var jag ledare för Team Nordic Trail, var öppen för alla idag och det kom väldig många vilket var roligt, ungefär en timme effekt tid skramlade undertecknad ihop. Kylig kväll annars, var nio grader och det var 26 grader igår vid samma tid, alltså en temperaturskillnad på 15 grader på mindre än ett dygn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *