Klocka i ett glas vatten

Har haft problem med min pulsklocka under i stort sätt hela vintern och fick tips enligt Suuntos support att ha klockan i ett glas vatten i 12 timmar. Gjorde så och hoppades på att problemet skulle lösas. Problemet jag haft har varit att start/stoppknappen inte har fungerat i utomhusmiljö, vilket är en förutsättning när man håller på med utomhussporter och framförallt att man kan få igång klockan,svårt annars att få en användning av klockan och all data. Tyvärr funkade inte ”huskuren” och nu blir det att skicka iväg den till service.

Klocka i ett glas.

Klocka i ett glas.

Har även gjort mitt första träningspass, efter en veckas frivillig vila från träning. Lugn jogg hemmavid med en snittfart på 4:55 min/km, pigga muskler förstås men ändå en seg känsla på något sätt. Skönt att röra kroppen igen. Tog visserligen emot att ge sig ut nu när våren har fått ett ordentligt bakslag. 2 grader snöblandad regn och blåst var ingen morot direkt att ge sig ut nu när jag nästan har lovat mig själv att inte ge sig ut och träna vid dåligt väder nu under min viloperiod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *