Jämtländsk mjölk och Vueltan

14274424_10153644287726707_1744876037_o

Igår hittade jag den Jämtländska mjölken som produceras här på Frösön, riktigt mjölk direkt från kon. Riktig mjölk hoppas jag få smaka på nästa vecka då jag planera att åka hem till Skåne ett tag. Mjölkgårdarna försvinner i en efter en så man få hoppas att föräldragården är kvar när man reser hem.

Förutom mjölkdrickning så har jag gått en sväng idag med, knappt en timme blev det. Var med Zebastian på eftermiddagen och körde ett styrkepass, kan göra en del men kan av förklarlig själ inte anstränga mig så värst mycket. Hade viktvästen 10 kg på mig idag, blev bl.a. 12×1 chins. Kul att kunna göra något.

Annars har det blivit en del tittande på Vueltan, precis som igår. Var näst sista etappen idag och vilken sådan, över fem timmars underhållning där det hände saker hela tiden. Inte alltid det blir så i ett cykellopp men idag var det mäktigt att följa Vueltan. Har även de senaste dagarna fått klartecken från Skatteverket för att bedriva mitt företag, så nu kan man läsa om det på hemsidan under fliken ”Företaget Johannes Andersson”.

Imorgon är det söndag, undrar vad man ska hitta på med. Det löser sig nog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *