Intervaller med stavar

Johan efter sista intervallen, jag lovar att det inte är jag på bilden, även man kan tror det.

Johan efter sista intervallen, jag lovar att det inte är jag på bilden, även man kan tror det.

Blev lite träning idag också. Efter att hela familjen var samlad idag och åt söndagsmiddag var man sådär härligt mätt att ge sig ut i höstrusket. Sprang backintervaller med min bror. Vi vägde oss innan passet och vi väger nu (efter all mat) nära 150 kg tillsammans, så inga lättviktare längre.

Vi sprang i våran backe hemmavid, kort men väldig brant. 10 vänder blev det med lång vila på tre minuter, varje intervall tog drygt 30 sekunder och då plockades det närmare 35 meter på en sträcka på runt 70 meter. Säger lite hur brant det var. Passet var jobbigt men kunde hålla jämna intervalltider hela tiden. Johan som nyligen har varit i Nepal på höghöjd, hade det väldigt tungt idag. Ingen höjhöjdeffekt än där inte. Men illamående blev vi båda i alla fall. Sprang med stavar men sista testade jag utan, men gick lika snabbt ändå. Allt som allt var vi ute i en timme, plockade fin fina 400 höjdmeter på den måttliga distansen 5,77 kilometer.

Imorgon åker jag norrut och letar efter det vita guldet, få se vad jag dyker upp!

Vi mådde så här bra efteråt. Lyckades få i mig en halv clementin i alla fall, bättre än inget.

Vi mådde så här bra efteråt. Lyckades få i mig en halv clementin i alla fall, bättre än inget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *