Inspirations dag

Vila från träning idag, men har varit på en inspirations dag med jobbet. Evenemanget heter ”Inspiration 15” och gick idag i Malmö, men kommer gå i massa andra svenska städer framöver. Det hela handla om teamwork, inspiration, metoder, idéer med mera. Det hela var väldigt roligt, intressant och givande, som man har nytta både i jobb och i träning.

Föreläsarna var en härlig mix. Konferencier var komiken Anna Blomberg eller snarare ”Lill- Babs”, ”Maria  Montazami” och ”Elisabeth Höglund”. På förmiddagen föreläste Christer Olsson (teamwork och målbilder), Angela Ahola (säljande psykologi) och Nisse Simonson (hjärnan och hur den fungera). Efter lunch började komiken Robert Gustavsson (entreprenören bakom rollfigurerna) föreläsa, sen Ari Riabacke (om att fatta rätt beslut) och sist komiken Babben Larsson (Hantera stress och oro). Väldig rolig dag med massor av skratt som tydligen är bra på arbetsplatser och arbetsmoralen. 🙂

Svärmorsdrömmen Mara Montazami, fantastiskt spelad av Anna Blomberg.

Svärmorsdrömmen Mara Montazami, fantastiskt spelad av Anna Blomberg.

Tog tåget tillsammans med min syster som jobbar i Malmö. Kom tidigt till Folkets park i Malmö där förställningen skulle gå på nöjesteatern. Gick en runda och tog en bild på Pavaljongen  som jag gjorde ett arbete om i en kurs när jag läste till landskapsingenjör 2010. Har inte varit i Folkets park i Malmö sen dess. Tåget hem var sen inställt så det tog tid att komma hem.........skulle gått fortare att ta cykeln idag.

Tog tåget tillsammans med min syster som jobbar i Malmö. Kom tidigt till Folkets park i Malmö där förställningen skulle gå på nöjesteatern. Gick en runda och tog en bild på Pavaljongen som jag gjorde ett arbete  i en kurs, när jag läste till landskapsingenjör 2010. Har inte varit i Folkets park i Malmö sen dess. Tåget hem var sen inställt så det tog tid att komma hem………skulle gått fortare att ta cykeln idag.

 

En tanke kring ”Inspirations dag

  1. Pingback: Lugn träningsvecka men intensiv ändå | www.johannesskanskskidakare.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *