Herbalife sportevent Lomma

Idag blev jag inbjuden av Elin Veterskov att hålla ett kortare föredrag om mig och min kost samt träning. Det hela var ett Herbalife sportevent där vi var några som pratade om våra erfarenheter om att använda H24- serien. Har fått förfrågan att delta under en längre tid men aldrig lyckas få någon tid över men hade en lucka i kalendern och idag blev det av. Pratade om min idrott och hur bl.a. jag lever som elitidrottare. och hur jag bl.a. använder H24- serien. Mer information finner man på http://produkter.herbalife.se/energi-fitness/formula-1-sport. Kul och intressant var det. Herbalife har idag ca: 2,3 miljoner distributör som kan sälja alla dessa produkter och jag är en av dem, men jobbar inte aktivt med det…….än.

Jag på slutet av min föreläsning. Foto: Elin Vesterskov

Jag på slutet av min föreläsning. Foto: Elin Vesterskov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *