Hemma igen

Vaknade galet tidigt i ett snöigt Kiruna och flög sen via Umeå till Arlanda och sen byte ner till Sturup. Var inte mycket att titta på när vi mellanlandade i Umeå, knappt någon snö och grått väder. Tur man inte reste med tåg i alla fall, då hade man väl fortfarande inte kommit hem och stått still någonstans p.g.a. signalfel.

Kom hem till Skåne igen för 1085:e gången typ denna vinter. Mer exakt har jag bara varit hemma i Skåne i totalt tre helger detta år. Ska bli skönt att vara mer hemma och inte resa så mycket de närmsta två månaderna. Kanske t.o.m. kan träffa lite kompisar om jag har några kvar d.v.s., få se. Annars är jag grymt sugen på att träna inför kommande utmaningar, har faktiskt idag fixat lite med cyklarna och rullskidorna samt lagt på paraffin på skidorna som nu ska få gå på sommarledighet. Har små fixat lite andra grejer på gården, fixat lite andra små grejer. Mångsysslare har man varit idag minst sagt.

Kommer ta det väldigt piano de närmaste två veckorna med träning, kommer tränar sparsamt och det som faller mig in att göra. Kommer testa att göra lite andra saker så som att spela lite golf, börja lära mig orientera med mera. Blir skoj att göra lite andra grejer.

Har bl.a. kört gödning idag.

Har bl.a. kört gödning idag, det har man definetivt inte gjort i Kiruna idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *