Hårda milen

 

image

 

image

Sprang en mil idag, en hård sådan, då den heter hårda milen. Blev ett fint pass i Torsby på morgonen med Lotta och Håkan. Gick lugnt och fint, d.v.s skidåkartempo på 6:45 min/km, närmare 300 höjdmeter. Riktig fin start på arbetsdagen. Har annars fortsätt sett nyheter inom längd framöver.

Flög sedan från Torsby till Arlanda. Säkerhetskontroller existera inte på såna små flygplatser och fika fick man, inte illa det. Mellanlandade i Hagfors efter vi flyget i fem minuter, var väl den tiden det tog att åka rullande till terminal 2 efter landningen på Arlanda. Flög alltså som den röd-gröna regeringen brukar göra, halvfullt och korta sträcker. Fint så, speciellt att det är 11/9 idag, men man överlevde.

Hagfors flygplats är som Heathrow, fast mindre.

Hagfors flygplats är som Heathrow, fast mindre.

Få se om jag överlever imorgon, då SM 42 km klassiskt ska avgöras. Grymt startfält och man hoppas på medalj. Det ska man väl göra om det är mästerskap? Finns många duktiga åkare imorgon så placeringen kan bli hur som helst men hoppas på ett snabbt lopp. Blir nog så också. Ska föröka logga in och använda appen raceone, där man nog ska kunna följa loppet imorgon. Det börjar kl 11:30.

Bild på morgondagens bana........från luften, arrangörerna hade ju missat det......

Bild på morgondagens bana……..från luften, arrangörerna hade ju missat det……

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *