Golf, dubbelskift, kombipass o.s.v.

Händelserika dagar nu, är tävlingsvecka på golfbanan så vi jobbar skift i princip dygnet runt, förutom mitt på dagen då det är tävling. Tycker det funka bra, för även sova två gånger per dygn för att hålla sig vid liv och även orka träna som jag gjort idag.

Dagens träning var faktiskt ett förkortat kombipass, tanken från början var två timmar +, helt tre timmar men sov en timme extra på förmiddagen, vilket var viktigare. Jag började med att köra klassiskt på 4:or, åkte till rullskidbanan och snurrade runt lite och sen hem. Lite högre snittpuls än vanligt men det berodde snarare på lång vila sen förra passet (två dygn) och drack mängder med kaffe innan passet. Jag var ute i 19,38 kilometer som tog 1:06 timmar, nästan 300 höjdmeter och snittpulsen landade på 134  (69 %).

Sedan byte jag till löparskorna och efter några minuter med lite sega och trögstartade ben så hade jag en av de bättre känslor i ett par löparskor, bra spänst i steget och det kändes allmänt bra. Var länge sedan jag sprang på flackare terräng så som idag då jag sprang upp till Lillsjön och körde ett varv där och sen hem. Det blev 7,14 kilometer på 31:37 minuter, vilket blir ett snittempo på 4:25 min/km och snittpulsen var lika som på rullskidpasset men tog endast 40 höjdmeter. Har bra ben inför morgondagens drabbning uppför Åreskutan.

Igår hade jag vilodag men ändå en trevlig dag tillsammans med Therese, vi såg på en medioker fotbollsmatch mellan ÖFK-MFF, åt lunch ute i solen, spelade golf innan jag gick på den dagens andra skift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *