Fyra timmar på snö

10 km klassiskt PyeongChang 2017, hit ska vi tillbaka nästa år!. Foto: Ivo Gonzalez

Idag har det bara tränats i tunneln, fyra timmar för att vara exakt i tid. Oklart hur många varv det blev men det blev många bra nyttiga kilometer där inne. Det började med två timmar klassiskt där det filmades en hel del med. Testade mina nya kallföresskidor Salomon S-Lab Classic Blue. Dessa har jag inte åkt något alls på innan utan fick dem ganska sent förra säsongen, då jag bröt en skida i Ukraina i januari. De gick bra då och de nya verkade gå bra de med. Hade inga problem att få fäste alls idag. Bra skidor, fäste eller teknik låter jag vara osagt men de verkade som sagt gå fint.

På eftermiddagen blev det först en timmes skejt innan jag själv körde en timme med fokus på teknik. Blev filmad och fick tips av Linda samt att jag körde en del med en stav och med varsin en kilometersvikt i var näve. Kändes helt okej, har en hel del pusselbitar att pussla ihop men var sin bit tar sin lilla tid. En vacker dag har man kanske löst pusslet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *