Funktionär Österlen Spring Trail

Starten, kom en rejäl snöby strax innan starten.

Glad att man inte var med och tävlade idag när snöby efter snöby kom och gick, kan väl säga att det inte var det trevligaste vädret att vara funktionär heller men det var roligt. Jag kunde dock inte vara med under hela dagen men imponerad över de som tog sig igenom ultradistansen över 60 km, det är ju 2/3 av ett Vasalopp, själv så nöjer jag mig med lite kortare lopp ett tag till. 

Träning blev det dock på kvällskvisten tillsammans med Rickard i Ystad. Vi åkte österut och vände efter 28 minuter och på vägen tillbaka tog det 40 minuter, saftig vind. När vi åker denna runda (Cykelvägen mot Abbekås) så brukar barometern balla ur, vet inte om det beror på att den luras på något sätt att man åker så långsamt ena hållet och så snabbt på ena hållet i kombination med vinden?, vet inte riktigt. Normalt är det runt 50 höjdmeter men idag visade den 140 höjdmeter. Skit samma, vi höll på i 1:08 timmar och kom nästan 18 kilometer, där snittpulsen landade på 135 (70 %). 

Imorgon väntar det cirka 13 km i hygglig lätt terräng för min del då Österlen Spring Trail avgör de kortare loppen som passar mig lite bättre. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *