Framme i Sydkorea

En rolig ironiskt bild som jag hittade förra året, en bild från en tågstation i Sydkorea, hade aldrig hänt i Sverige.

Då har vi anlänt till den olympiska byn här i Pyeongchang, Sydkorea. Resan har gått bra och all bagage kom fram för en gång skull, dock så har jag en dålig egenskap att jag nämligen inte kan sova på långflyg. Den tre timmar långa bussresan till Pyeongchang lyckades jag slumra till några gånger men tror jag kommer somnar snart här borta, klockan är snart klockan 20 lokaltid och klockan är 12 i Sverige.

Godnatt!

4 tankar kring ”Framme i Sydkorea

 1. Annika

  Vad kul att ni är på plats, hoppas du får lite sömn! Vilka lopp/tider ska man va beredd att slå på tvn?

  Svara
  1. Johannes Inläggsförfattare

   Lite lite sömn blev det men har anpassat tidsskillnader väl redan nu. Man ska finna exakta tider på SVT/sport, men det blir ofta mellan kl: 3-5 på natten/morgonen.

   Svara
   1. Annika

    Oh mitt i natten, kan bli tufft ? Okej ska kolla in programmet på SVT! Vi hejjar här hemmifrån, ta hand om er och lycka till!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *