Fortsatt mycket löpning

Löpning med ryggsäcken The eXplorer från Wilja Labs. Bild från oktober 2017. löpning i en kohage utanför Baldringe/Fyledalen. Foto: Oskar Henriksson

Kommer att fortsätta springa mycket tills det går att åka på snö, fortfarande finns en del tävlingar i löparskorna kvar att springa. Närmast på lördag då avslutningen i Spotsgym Tour där jag ligger 2:a totalt efter två deltävlingar. Däremot så har jag inte sprungit idag, utan det blev tre varv runt berget på en dryg timme (1.06 h) klassiskt på 4:or. 19,5 kilometer och 329 höjdmeter med en snittpuls på 138. Efteråt körde jag tio minuter magträning innan jag for vidare till golfbanan och spelade på korthålsbanan ett varv och sen hade golfträningen innan jag sedan avslutade kvällen med styrelsemöte. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *