Försökt att åka fort i Trollhättan

Final herrar, man har en bit efter dessa snabbisar

Final herrar, man har en bit efter dessa snabbisar

På plats i Trollhättan eller snarare Vänersborg, det är där jag sover inatt. Men var tidigare i Trollhättan och försökte mig på det där med sprint. Gick som vanligt för jävligt, men hoppas det gav någon typ av snabbhet. Först ut var 150 meter sprint skate och prolog. Segt som vanligt med starten och när jag väl kom in i åkningen så var man visst reden i mål. Vilken tur att kvällens andra lopp var hela 1,5 kilometer, man hann t.o.m bli trött. Inte mycket fart dock men fick en del tv- tid då segraren åkte förbi mig. Det var en norrman vid namn Vegard Vinje och det var väl rutinen för hans fördel, han är ju hela fyra dagar äldre än mig.

Högst osäkert med resultatet i backracet, sprinten blev jag planenligt 23:a och sist men fick poäng nog i cupen som nu överstiger 100 poäng. Var ganska seg i kroppen idag, lägg då till 14 kilometers löpning på morgonen i Torsby innan jag for söderut. Mellan kvällens lopp så testade jag ut mina låneskidor som även i år gå på Skigo. Precis som förra året testade jag och Markus Jönsson skidor och rull till förbannelse. Få se om man fann ett guldpar. Guld eller inte imorgon får man se men som det ser ut nu så startar jag som nummer sju, alltså längst fram. Att en slö skåning som jag få stå där framme beror på att jag ligger bra i Sverige cupen. Jag startar alltså förre alla norrmän, så borde det vara fler gånger, både innan och efter lopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *