Fartlek + gym

Vakande med fortsatt värsta värken i vaderna. Trots detta blev det ett kort löppass idag, fjärde totalt hittills denna veckan. Det sliter det där, trots korta pass. Dagens pass var planerad intervaller men det blev fartlek istället. Fartlek innebär att man leker med farten, precis som det låter. Sprang i Tegelbruksbacken, blev fyra varv totalt. Började med att springa nästan ett och ett halvt varv innan jag drog igång fartökningarna. Blev en fartökning i den brantaste stigningen, som tog cirka 80 sekunder och plockade nästan 35 meter per gång. Höjde tempot på varv två, tre och fyra. Ökade även farten vid varningen, där det är helt platt. Detta gjordes på varv tre och fyra och tog cirka 20-25 sekunder per fartökning. Blev inte många minuter i högt tempo, men kände att det var fullt tillräckligt för mina ben denna morgon. Känslan var ganska okej tycker jag, återhämtade fint nerför och på platten, det visar på fortsatt jämn och bra form. A1 lugn distans med cirka 2-3 minuter i A3. 280 höjdmeter totalt på de 44 minuterna jag var ute. Snittempo på 4:56 min/km och en snittpuls på 145 (75%).

Denna fredagskväll spenderades som många gånger på Actic Olympen i Lund tillsammans med Maria. Detta här kördes igenom idag:

  • Knäböj, 3×8 65 kg
  • Utfallssteg, 3x(8+8) 50 kg
  • Magchrunches i maskin, 3×8 105 kg
  • Omvänd bicepscurl skivstång, 3×8 22,5 kg
  • Mage med raka ben, 4×10
Magechrunches i maskin, få snart inte bli starkare, är snart nere på max. För att klara denna belastningen för mig så måste jag har hjälp att hålla mina ben, då går det fint.

Magechrunches i maskin, få snart inte bli starkare, är snart nere på max. För att klara denna belastningen för mig så måste jag har hjälp att hålla mina ben, då går det fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *