En timme barnvagnslöpning + styrka

Nöjd.

Tisdag och pappaledig, tvättdag och också lite träning har man hunnit med. Kallt och fuktigt fortsatt nu när Storsjön inte har frusit än. Det gick dock bra att springa en dryg timme och 13 kilometer med vagn, ingen av oss verkade klaga direkt. Sprang en runda där cykel/gångvägarna är lite mer avskilda från bilvägarna och upplevde att dessa var lättare att springa med vagn, jämnare underlag och jag hade bättre grepp med skorna. Annars ganska flack runda så det gick bra att pinna på hyfsad, dessutom piggare ben än på ett tag när det kommer till löpning. 137 (68%) landade snittpulsen på.

På eftermiddagen så körde jag mitt sista pass på gymmet då min protid på gymmet går ut idag. Fick en extra månad träning när jag sprang STC- tour i år så lika bra att utnyttja innan vi flyttar från stan. Ska jag vara ärlig så tycker jag gymfolk är sjukt dryga och i princip ingen tänker på hygienen och att det fortfarande är pandemi. Förutom en magövning med hjälp av TRX- band så körde jag 10:or rakt igenom och tre set på varje övning. Detta kördes:

 

  • Axelpress med skivstång @ 30 kg
  • Boxkliv @ 70 cm/ben
  • Knäböj @ 50 kg
  • Lutande rodd med hantel @ 22 kg/arm
  • Tricepsdrag i maskin @ 38,5 kg
  • Bicepsdrag i maskin @ 24 kg

Över ett år sedan jag körde vanlig styrketräning på gym men få nog säga jag underhållit styrkan helt okej senaste året trots i princip bara hemmastyrka där kroppen varit mestadels motståndet man haft. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *