En snabbare mil

Tanken var vilodag idag men eftersom morgondagen kan bli lång intensiv dag så körde jag ett rappt och kort pass på ren känsla egentligen och hade ingen vidare plan när jag började löpa mer än att jag skulle köra något fortare än distansfart. När det hela var över blev det nästan en mil på knappt 40 minuter, 56 höjdmeter och 152 (78 %) i snittpuls. Jag började med att värma upp till Lillsjön och körde först ett varv (drygt 2,5 km) i A2 och sen ett varv till men i tröskelintensitet, jag hade tiderna 9:47 och 9:12 minuter innan jag sprang hem och körde fem minuter löpskolning. Känslan idag var bra, sprang max ett varv för drygt två veckor sedan och var då bara några sekunder snabbare idag, då jag idag sprang ett varv i 3:38 min/km tempo och hade 167 (87 %) i snittpuls. 

Annars idag så har jag haft sammanträde i regionala utvecklingsnämnden och även EU- röstat. 

Efter val-selfie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *